Logo hvid paa blaa Facebook Mynewsdesk

T: +45 33307927
    M: +45 60771719

Seneste nyheder

For at styrke trivslen blandt eleverne - under nedlukningen af samfundet - har Lyngby private Skole oprettet en virtuel SFO og klub. Skolen har styrket deres indsats yderligere ved at tilbyde eleverne samtaler – individuelt og i grupper – med en af skolens medarbejdere. Der er stor opbakning blandt elever og forældre til tiltagene.
    Sorø Privatskole har fokus på den grønne fødevareomstilling. Skolen deltager i et stort projekt SESAM, der gør fødevaresystemet til genstand for læring om science og det digitale.
    Skoler skal give eleverne kompetencer til at klare sig nu og i fremtiden. Samtidig skal skoler motivere eleverne til uddannelse og arbejde og vise, at der forskellige veje i uddannelses- og jobvalg. Elevernes valg skal træffes på et oplyst grundlag. Det har den frie og private grundskole, C la Cours Skole i Randers, fokus på – bl.a. i deres 10. klassestilbud. Læs mere om dette i artiklen.
    ​På Kolding Realskole er de i gang med at sende over 2500 julekort. Udover at sprede glæde blandt modtagerne, samler skolen ind til Julemærkehjemmene.
    Den traditionsrige Herlufsholm Skole har en ambition om at uddanne unge mennesker, der kan tage ansvar og gøre en forskel i samfundet. Skolen sætter nu yderligere fokus på social dannelse og vil samtidig give flere unge muligheden for at tage en ungdomsuddannelse hos dem. Derfor tilbyder skolen et fuldt betalt 3-årigt ophold til unge, hvis forældre ikke har råd.
    Den frie og private grundskole Mariagerfjord Idrætsskole samarbejder med lokale aktører for at skabe et stærkt lokalt foreningsliv, som er til gavn for hele lokalområdet. Skolen lader lokale foreninger benytte skolens faciliteter og har inviteret foreningslivet med ind i en styregruppe i udviklingen af faciliteterne. Eleverne lærer i undervisningen også at bidrage til foreningsliv og fællesskab.